tirsdag den 24. maj 2011

Når man mindst venter det...

Dette her med at starte for sig selv er (og jeg hader udtrykket) en fantastisk rejse - men det er det altså! Specielt her i starten hvor hver mulighed, hver eneste lille job giver sommerfugle i maven. Vi var i dag i Jyske Bank for at forhøre os om firmakonto (hvilket btw koster 200 kr om måneden? Hvem vidste lige det? Og ikke mindst: hvorfor?). Den sødeste erhversansvarlige bankassistent kom hen til os og var simpelthen så interesseret i os og vores visioner, så hun med det samme gav vores oplysninger videre til hendes kollega, der skulle holde sommerfest og heldigvis også var træt af markedets sædvanlige cateringudvalg. Sådan kan det gå, at dagen bliver lidt mere magisk, når man mindst venter det :-) God tirsdag til alle, der læser med!

4 kommentarer:

Anne sagde ...

200 kr for det... Er I igang med at undersøge mulighederne i forskellige banker så?
Synes det er sådan et spændende projekt, vidste slet ikke du havde sådan et passioneret forhold til mad (men okay, også længe siden vi har talt sammen). Det er fedt at I sådan giver jer i kast med projektet

Christina sagde ...

Det er faktisk helt lovligt at oprette sin egen konto (som en del af sin privatkonto) og så give sin kompagnon fuldmagt til denne, og det er gratis - så den snupper vi i første omgang! Forstår ikke, hvorfor det andet koster penge, men er heller ikke så erfaren udi bank/finans/revisions og deslige- verdenen.
Ja, det er længe siden Anne! Vi burde drikke en kop kaffe en gang og få en sludder! Det kunne være vildt hyggeligt :-)

Anne sagde ...

Ja, det synes jeg lyder som en rigtig god ide :)
Skal lige over eksamen, og så skal vi da finde ud af noget!!! Indtil da følger jeg lige med herinde!

Anne sagde ...

Forrresten, nu ved jeg jo godt at du er ret ny her i det her blog-halløj. Men der er jo blogtræf på Østerbro den 19. juni og der er du selvfølgelig mere end velkommen! :)