tirsdag den 21. juni 2011

menu..

Så har vi menuen klar til et 40 års fødselsdagsarrangement klar. Vi er selv ret glade for den. Lyder det ikke godt? Nu må vi bare håbe, gæsterne også blive tilfredse :-)


Menu


Forret

Fiskepakker: Hvidfisk på en bund af spinat og 
toppet med krepsehaler og dild indpakket i filodej.
Serveret med sommergrønt og sennepsdressing

Hovedret

Oksemørbrad, hj. lavede kartoffel/persillerodsrösti og 
æble/rødløgskompot. Hertil årstidens 
garniture let dampet og serveret med 
indkog af rødvinssauce fra mørbradens egen fond

Tilbehør:

Grøn grøn grøn salat ( asparges, spæde salatblade 
ruccola, spinat, artiskokker, sugarsnaps osv.)
hjemmebagte flûtes med kryddersmør

Dessert

Cheesecake med kompot af ribs – anrettet med friske ribs







www.facebook.com/kiksogkompot - kontakt@kiksogkompot.dk

1 kommentar:

TestMedTestPå sagde ...

Mmmm.... Bliver helt lækkersulten!
Må vi se billeder af sagerne når I kommer så langt?