Menu
Forret
Fiskepakker: Hvidfisk på en bund af spinat og
toppet med krepsehaler og dild indpakket i filodej.
Serveret med sommergrønt og sennepsdressing
Hovedret
Oksemørbrad, hj. lavede kartoffel/persillerodsrösti og
æble/rødløgskompot. Hertil årstidens
garniture let dampet og serveret med
indkog af rødvinssauce fra mørbradens egen fond
Tilbehør:
Grøn grøn grøn salat ( asparges, spæde salatblade
ruccola, spinat, artiskokker, sugarsnaps osv.)
hjemmebagte flûtes med kryddersmør
Dessert
Cheesecake med kompot af ribs – anrettet med friske ribs
www.facebook.com/kiksogkompot - kontakt@kiksogkompot.dk
1 kommentar:
Mmmm.... Bliver helt lækkersulten!
Må vi se billeder af sagerne når I kommer så langt?
Send en kommentar